Rajzpályázat 2018

on .

A Tűzoltók a Lakosság Biztonságáért Alapítvány alkotói pályázatot hirdet Tiszaújvárosban tanuló általános iskolás diákok részére.

A pályázat témája és egyúttal célja, hogy a tanulók az alkotásaikon keresztül mutassák meg tapasztalataikat, elképzelésüket a tűzoltók munkájával kapcsolatban.

Papíron, bármilyen technikával készült alkotással részt lehet venni a pályázaton (A/3-as, A/4-es, ceruza, toll, festék, zsírkréta stb.).

Pályázati kategóriák: 1 és 2. osztályos, 3 és 4. osztályos, 5 és 6. osztályos, 7 és 8. osztályos.

Pályázni 2018. április 23-ig lehet a következő módon:
- csak egyénileg lehet pályázni
- a kézzel készült eredeti alkotásokat kérjük leadni az osztályfőnököknél, a rajz hátoldalán legyenek feltüntetve a pályázó adatai

Feltüntetni a következőket szükséges minden alkotás esetén: pályázó neve; életkora; nevezési kategória; szülő neve, telefonszáma, e-mail címe.

Díjak, eredményhirdetés: minden kategóriában a 3 legjobb pályázatot díjazzuk ajándékcsomaggal. Az első helyen végzett pályaművek az ajándékcsomag mellé egy 5000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt is kapnak.

Az eredményhirdetésre 2018. április 28-án, az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő Biztonság Napja rendezvényen kerül sor.

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon is tájékoztatjuk.